26.7 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 13:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑNίκος Παπαπέτρος: «Ο παππούς του βρέφους ήταν εκτός διάβασης – Το βίντεο...

Nίκος Παπαπέτρος: «Ο παππούς του βρέφους ήταν εκτός διάβασης – Το βίντεο δεν δείχνει επικίνδυνους ελιγμούς» [βίντεο]

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, ο συνήγορος υπεράσπισης του 33χρονου μοτοσικλετιστή, Νίκος Παπαπέτρος. Ο 33χρονος που παρέσυρε με τη μηχανή του, τον 53χρονο παππού του 4 μηνών βρέφους με αποτέλεσμα να σκοτωθεί το μικρό αγγελούδι, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Νίκος Παπαπέτρος:

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του ατυχούς βρέφους και τη συμπαθεία μου και στον παππού, ο οποίος έχει υποστεί σωματικές βλάβες. Η ζωή του βρέφους που χάθηκε δεν θα επανέλθει. Η απολογία του κατηγορουμένου ολοκληρώθηκε και του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος εξόδου από τη χώρα. Η ανάκριση συνεχίζεται.

Η κατηγορία που έχει αποδοθεί προς το παρών είναι επικίνδυνη οδήγηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, ανθρωποκτονία και σωματική βλάβη από αμέλεια. Ο κατηγορούμενος δεν αποδέχεται την κατηγορία, όπως έχει αυτή αποδοθεί.

Για το βίντεο ο κ. Παπαπέτρος ανέφερε ότι δεν δείχνει επικίνδυνους ελιγμούς και ότι ο 54χρονος παππούς του 4 μηνών βρέφους δεν βρίσκεται σε διάβαση.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο