20.6 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 01:18
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΝτέρμπι του Μάντσεστερ με φόντο το… FA Cup!

Ντέρμπι του Μάντσεστερ με φόντο το… FA Cup!

 

Σίτι και Γιουνάιτεντ, με τυπικά γηπεδούχο την πρώτη, τίθενται αντιμέτωπες το Σάββατο (3/6, 17:00) στο “Γουέμπλεϊ” στον τελικό του FA Cup. Πρώτη φορά στην ιστορία τους κοντράρονται σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης.

Ώρα τελικού Κυπέλλου στην Αγγλία. Στις 17:00, οι “πολίτες” κοντράρονται με τους “κόκκινους διάβολους” στο Γουέμπλεϊ με φόντο το βαρύτιμο και ιστορικό τρόπαιο του FA Cup.

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να ολοκληρώσει με ιδανικό τρόπο μια χρονιά που μπορεί να αποδειχθεί ιστορική, αν καταφέρει να φτάσει στο ανεπανάληπτο τρεμπλ κατακτώντας τους δύο τίτλους που ακόμα διεκδικεί (10/6 αντιμετωπίζει την Ίντερ στον τελικό του Champions League). Υπενθυμίζουμε, ότι έχει κατακτήσει ήδη την Premier League. Στα αγωνιστικά νέα αποθεραπεύτηκαν και υπολογίζονται κανονικά οι Ακάντζι και Ντίας και οι Ντε Μπρόινε, Γκρίλις. Δεν αναμένονται εκπλήξεις από τον Γκουαρδιόλα, που θα εμπιστευτεί τους πιο έτοιμους και ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει για να σηκώσει το Κύπελλο.

Από την άλλη, οι “κόκκινοι διάβολοι” παρά το χείριστο ξεκίνημα τους, τελειώνουν με χαμόγελα τη σεζόν, αφού εξασφάλισαν την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου, ενώ κατέκτησαν και το League Cup. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Άντονι, ενώ εκτός μάχης τέθηκε ο Άντονι Μαρσιάλ. Ανέτοιμοι οι Μαρτίνες, Φαν ντε Μπέεκ και Ζάμπιτσερ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο