26.5 C
Almyros
6 Οκτωβρίου 2024 14:32
ESPA
ΑρχικήMEDIAΟ Άγγελος γνωρίζει τη Βάσω και της αποκαλύπτει...

Ο Άγγελος γνωρίζει τη Βάσω και της αποκαλύπτει…

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA “Το Ναυάγιο“:

Η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη πλησιάζει, αλλά η Ειρήνη δεν έχει την ψυχική αντοχή να είναι παρούσα, κάτι που τον βάζει σε δεύτερες σκέψεις.

Η πρόταση του Διονύση στη Λίνα φέρνει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της με τον Μάκη.

Ο Πέτρος δεν έχει συγκεντρώσει τα χρήματα που του ζητούν οι διώκτες του. Του προτείνουν να τους ξοφλήσει με έναν άλλο, πιο επικίνδυνο τρόπο.

Η Στέλλα μαθαίνει ποιος είναι ο Γιώργης και τι σχέση έχει με τον Βασίλη και δεν ξέρει πώς να του το πει.

Ο Βλάσσης και η Μαρία έχουν επέτειο και η αναδρομή στο παρελθόν φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό μυστικό.

Μια αποκάλυψη για την Αλίκη απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιό της, ενώ την ίδια ώρα ο Άγγελος γνωρίζει τη Βάσω και της αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι στο παρελθόν τους που τους ενώνει.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο καιρός περνά και έναν μήνα μετά, οι «ναυαγοί» και όσοι έχασαν τους δικούς τους στο Φοίνιξ προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή. Θα τους αφήσει όμως η μοίρα; Ο Παντελίδης πιέζει τον Ιπποκράτη και την Ειρήνη να παρευρεθούν στην τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη. Ο Διονύσης κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Λίνας και της προσφέρει έναν ρόλο σε μία ταινία.

Ο Γιώργης καλεί τον Βασίλη και του ζητάει να μιλήσουν επειγόντως για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάκης και ο Πέτρος πιάνουν δουλειά σε συνεργείο αυτοκινήτων για να τα βγάζουν πέρα οικονομικά. Οι παλιές αμαρτίες του Αντώνη συνεχίζουν να παιδεύουν τον Πέτρο.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο