17.2 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 01:15
ESPA
ΑρχικήMEDIAΟ Γιατρός: Ο Ανδρέας αποφασίζει να σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή

Ο Γιατρός: Ο Ανδρέας αποφασίζει να σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή

O Γιατρός έρχεται με νέα συγκλονιστικά επεισόδια

Όσα θα δούμε στον Γιατρό

Η Άννα επιμένει πως η βραδιά που πέρασε με τον Ανδρέα ήταν ένα λάθος. Από την άλλη, η Σοφία καταλήγει να μοιράζεται το βράδυ της με τον Μιχάλη.

Οι μέρες περνούν και ο Ανδρέας προβληματίζεται, καθώς ξεχνάει περισσότερα πράγματα και αποφασίζει να σταματήσει τη φαρμακευτική του αγωγή
Ο Ανδρέας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μετά τη βραδιά που πέρασε με την Άννα. Μάλιστα, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του, της ζητάει να ξανά είναι μαζί. Όμως εκείνη επιμένει ότι η βραδιά τους ήταν ένα λάθος και πως με τον Θοδωρή σκοπεύουν να κάνουν οικογένεια και έχουν κάνει αίτηση να γίνουν ανάδοχοι γονείς. Όπως είναι φυσικό, η απάντησή της απογοητεύει τον γιατρό, ο οποίος ελπίζει πως κάποια μέρα θα είναι και πάλι ζευγάρι.
O-Giatros-D.Sigala-K.Markoylakhs-B.Troyfakoy.jpg
Ο γιατρός: Ο Ανδρέας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μετά τη βραδιά που πέρασε με την Άννα

Οι μέρες περνούν και η Σοφία, βλέποντας τον Ανδρέα σε αυτή την κατάσταση, πιστεύει ότι δεν έχει πλέον μέλλον μαζί του και καταλήγει να περάσει ένα βράδυ με τον Μιχάλη. Όταν όμως το επόμενο πρωί ο Μιχάλης είναι άφαντος, η Σοφία τού ζητάει τον λόγο. Τότε εκείνος καταλήγει να μοιραστεί με την ίδια κάποια πολύ κρυφά του συναισθήματα. Παράλληλα, η Δανάη με τον Λεωνίδα πηγαίνουν μαζί στην όπερα, πράγμα που προκαλεί την έντονη ζήλια του Δημήτρη και της Εύας. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι αντί με τον καιρό να θυμάται κομμάτια από το παρελθόν του ξεχνάει ακόμα περισσότερα πράγματα και αρχίζει να ανησυχεί μήπως η φαρμακευτική αγωγή που παίρνει του κάνει κακό. Φανερά προβληματισμένος που ξεχνάει πράγματα ακόμα και 15 χρόνια πριν, αποφασίζει να σταματήσει να λαμβάνει τα φάρμακα.
O-GIATROS.jpg
Οι μέρες περνούν και η Σοφία, βλέποντας τον Ανδρέα σε αυτή την κατάσταση, πιστεύει ότι δεν έχει πλέον μέλλον μαζί του και καταλήγει να περάσει ένα βράδυ με τον Μιχάλη
Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο φτάνει η αδελφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποίας κρατούσε μυστική απ’ όλους. Με την αδελφή του είναι δίδυμα, αλλά εκείνη έχει σύνδρομο Down, κάνοντας τον Μιχάλη να της φέρεται σαν να είναι μικρό παιδί. Όταν ο Ανδρέας στην προσπάθειά του να μάθει το μυστικό που κρύβει η Στέλλα τής προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο, ο Μιχάλης βγαίνει εκτός εαυτού. Μάλιστα, το λέει στον Μάρκο κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα απ’ το νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του στη Δανάη και ο Ανδρέας αποφασίζει να τον βοηθήσει σκαρώνοντας μια «τυχαία» συνάντηση των δυο τους στο μπαράκι που συχνάζουν συνήθως μετά το νοσοκομείο ζητώντας και τη βοήθεια της Σοφίας. Εν τω μεταξύ, ο Λεωνίδας με την Εύα αναλαμβάνουν έναν ασθενή με άνοια και της Εύας τής ξυπνούν μνήμες από τη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια εδώ και μερικά χρόνια.

Mytv

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο