26.7 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 15:21
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΟ Κ. Λούλης απαντά στα ευφάνταστα σενάρια Παπαπετρικών ΜΜΕ: Δεν έχω δυνατότητες...

Ο Κ. Λούλης απαντά στα ευφάνταστα σενάρια Παπαπετρικών ΜΜΕ: Δεν έχω δυνατότητες να γίνω δήμαρχος

Στα ευφάνταστα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες από φιλικά προς την παράταξη του Ν. Παπαπέτρου ΜΜΕ της Μαγνησίας, απαντά για πρώτη φορά ο επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος Βόλου Κώστας Λούλης.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, ο κ. Λούλης προετοιμάζεται από τον Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα Δημάρχου, στην περίπτωση που εκπέσει από τα καθήκοντα του, μετά την ένσταση που κατέθεσε ο κ. Παπαπέτρος για την εκλογιμότητας του νυν δημάρχου.

Ο κ. Λούλης αναφέρει:

«Κατ’ αρχάς πιστεύω πως η προσφυγή κατά του δημάρχου δεν θα ικανοποιήσει τους ενάγοντες που προσπαθούν από τον «παράλληλο χωματόδρομο» της πολιτικής λεωφόρου να πλήξουν τον αντίπαλό τους. Σε ότι αφορά τα υποθετικά σενάρια που εμπλέκουν το όνομά μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να δηλώσω πως έχοντας πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων της θέσεως ενός ξεχωριστού και καταξιωμένου δημάρχου, γνωρίζω καλά πως δεν έχω τις δυνατότητες για να ανταποκριθώ σε ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο. Οι πετυχημένοι δήμαρχοι που αφήνουν εποχή με τα έργα τους, είναι πανελλαδικά ελάχιστοι. Όμως αντίθετα είναι πολλοί οι επιπόλαιοι και φιλόδοξοι που υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις τους και υποτιμώντας τις απαιτήσεις μιας τέτοιας κορυφαίας κοινωνικής ευθύνης προσπαθούν με κάθε μέσον να συμπληρώσουν, ενδεχομένως κάποια μέρα, και αυτοί τον «σωρό» των ξεχασμένων δημάρχων. Σαφώς εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία αυτή».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο