22.3 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 19:22
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟ καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Ισχυρές καταιγίδες με πολλούς κεραυνούς στη...

Ο καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Ισχυρές καταιγίδες με πολλούς κεραυνούς στη δυτική Ελλάδα

Ισχυρές οι καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα έως το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Αρκετά καλός ο καιρός την 28η Οκτωβρίου με ανεβασμένες θερμοκρασίες, αραιή συννεφιά και λίγες ασθενείς βροχές στα δυτικά.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη περιμένουμε αρκετή συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κυρίως  στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια χώρα. Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι νότιοι εως 7 μποφόρ μόνο στο βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα δυτικά τους 24 βαθμούς, εως 27 στην υπόλοιπη χώρα.

Στην Αττική περιμένουμε αρκετή συννεφιά, μικρή η πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι νότιοι εως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 εως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε παροδική συννεφιά με λίγες πιθανές βροχές. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 16  έως 25 βαθμούς.

Η Παρασκευή θα περάσει με αραιές νεφώσεις και λίγες βροχές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Οι νοτιάδες έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 25 με 26 βαθμούς

Νικολέτα Ζιακοπούλου, Φυσικός-Μετεωρολόγος (ΜSc.)

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο