20.6 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 11:26
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟ καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Η πρόγνωση για το τριήμερο της...

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Η πρόγνωση για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Την Πρωτομαγιά κατά τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Σάκη Αρναούτογλου και σύμφωνα με τα έως τώρα προγνωστικά στοιχεία, θα υπάρξουν καταιγίδες, κυρίως στις δυτικές πριοχές της χώρας, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Το Σάββατο 29/4, ο καιρός αναμένεται από τις πρωϊνές ώρες να είναι καλός αλλά γύρω στο μεσημέρι θα επέλθει συννεφιά, κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδόνια, όπου πιθανόν να εκδηλωθούν καταιγίδες. Η ένταση των ανέμων πέφτει αλλά στις νοτιοανατολικές περιοχές, από την ανατολική Κρήτη μέχρι και τα Δωδεκάνησα, θα διατηρηθεί ένα βορειοδυτικό ρεύμα στα 6 – 7 μποφόρ.

Την Κυριακή 30/4, θα υπάρχουν σύννεφα κατά τόπους, από τα βορειοδυτικά προς τα νοτιοανατολικά, τα οποία θα πυκνώνουν στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας. Καταιγίδες ίσως εκδηλωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες στις περιοχές της Μακεδονίας, όπως και στα υπόλοιπα ορεινά, κυρίως κεντρικά και νοτια ηπειρωτικά. Στα νοτιοανατολικά οι άνεμοι δεν θα περνούν τα 5 – 6 μποφόρ.

Την Πρωτομαγιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία θα «έχουμε καλούτσικο καιρό», όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος. Ωστόσο, στις δυτικές περιοχές της χώρας και κυρίως στα ορεινά, βορειοδυτικά τμήματά της να έχουμε καταιγίδες μεταξύ μεσημβρινών και απογευματινών ωρών.

Από τις 2/5 και για τρεις, τέσσερις ημέρες, τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι ασταθής, με αξιόλογες βροχές στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας όπου θα ψυχράνει λίγο περισσότερο ο καιρός.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο