19.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 19:37
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Μαλόουν τα έβαλε με τα ΜΜΕ για χάρη του Γιόκιτς!

Ο Μαλόουν τα έβαλε με τα ΜΜΕ για χάρη του Γιόκιτς!

 

Ο προπονητής των Νάγκετς ξέσπασε προς τους δημοσιογράφους μετά την πρόκριση της ομάδας του στους τελικούς του ΝΒΑ, τονίζοντας πως έπρεπε να δείξουν παραπάνω σεβασμό στον ηγέτη του Ντένβερ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς με μοναδική παράσταση, πέτυχε το 8ο triple-double του φέτος και οδήγησε τους Νάγκετς στο 4-0 στη σειρά, επικρατώντας με 113-111 των Λέικερς στο Λος Άντζελες.

Ο τεχνικός των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση της ομάδας του, υποστήριξε πως τα ΜΜΕ δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στον προηγούμενο MVP και σταρ της ομάδας του, Νίκολα Γιόκιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάικ Μαλόουν:

«Για εμένα, δεν απέδειξε τίποτα. Ξέρετε γιατί; Επειδή ξέρω ήδη ότι είναι σπουδαίος παίκτης. Νομίζω ότι έδειξε σε όλο τον κόσμο ότι είναι αληθινά αυτά που κάνει. Τα βραβεία του MVP είναι αληθινά, τα triple-double είναι αληθινά, τα χαζά αφηγήματα που υπήρχαν για αυτόν φέτος ήταν ακριβώς αυτό: Χαζά αφήγματα, γεμάτα αφέλεια».

«Νομίζω ότι πλέον ο Γιόκιτς έχει triple-double σε μέσο όρο έχοντας περάσει τρεις σειρές στα playoffs. Είδατε να κυνηγάει τα στατιστικά του; Σοβαρά μιλάω, αρκετά με αυτή την ανοησία. Ο τύπος είναι σπουδαίος παίκτης, δώστε του τον αναθεματισμένο σεβασμό του. Σταματήστε να του συμπεριφέρεστε έτσι. Είναι σπουδαίος παίκτης, δώστε του τον σεβασμό που του αξίζει».//Γ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο