18.3 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 23:21
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ μοναδικός εν ενεργεία πρωταθλητής από το αήττητο του 2004!

Ο μοναδικός εν ενεργεία πρωταθλητής από το αήττητο του 2004!

 

Η Άρσεναλ βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το ertsports.gr εντόπισε τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που βρίσκεται ακόμη στην ενεργό δράση και είχε στεφθεί πρωταθλητής στην τελευταία κατάκτησή της.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Premier League, έχοντας 72 βαθμούς. Η Άρσεναλ έχει διαφορά οκτώ βαθμών από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι με ένα παιχνίδι παραπάνω και απομένουν ακόμη εννέα αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που κατέκτησαν το πρωτάθλημα οι “κανονιέρηδες”, ήταν το 2004 και μάλιστα, μένοντας αήττητοι καθ’ όλη τη διάρκεια της Premier League.

Έκτοτε, έχουν περάσει 19 χρόνια, ωστόσο υπάρχει ακόμη ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής από εκείνη την ομάδα. Πρόκειται για τον Γκαέλ Κλισί, ο οποίος βρίσκεται στο 37ο έτος της ηλικίας του και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ελβετίας με τη Σερβέτ. Μάλιστα, ο ίδιος είναι βασικός κι αναντικατάστατος στο αριστερό άκρο της άμυνας και μετράει 21 εμφανίσεις. Τη σεζόν που η Άρσεναλ είχε κατακτήσει το αήττητο πρωτάθλημα, ο Κλισί ήταν 18 ετών και 10 μηνών και είχε γίνει υπό τις οδηγιές του Αρσέν Βενγκέρ, ο νεότερος παίκτης που κέρδισε μετάλλιο στην Premier League.

Με τη φανέλα της Άρσεναλ, ο Κλισί κατέγραψε συνολικά 264 εμφανίσεις με 2 γκολ και 11 ασίστ, από το 2003 έως το 2011. Εν συνεχεία μετακόμισε στο Μάντσεστερ για τη Σίτι, προτού αφήσει τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του για να αγωνιστεί στην Μπασακσεσχίρ και την τελευταία τριετία στη Σερβέτ.//

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο