15.9 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 23:39
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Βαφέας την έστειλε στη Super League σε φινάλε θρίλερ!

Ο Βαφέας την έστειλε στη Super League σε φινάλε θρίλερ!

 

Την άνοδό της στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πανηγυρίζει η Κηφισιά, μετά την ισοπαλία με σκορ 1:1 κόντρα στη Καλαμάτα στο “Ζηρίνειο”, για την προτελευταία αγωνιστική της Super League 2.

Μπορεί το ενδιαφέρον στην 29η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου να ήταν στραμμένο μόνο στην κορυφή, καθώς η υπόθεση παραμονή είχε κριθεί, όμως στη Κηφισιά είχαμε θρίλερ, παρά το γεγονός ότι η ομώνυμη ομάδα έψαχνε δύο αποτελέσματα για να πανηγυρίσει την άνοδο στα σαλόνια της Super League 1.

Κηφισιά – Καλαμάτα 1:1

Το κίνητρο των γηπεδούχων ήταν πολύ μεγάλο και γι’ αυτό μπήκαν με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο. Εξ’ αρχής είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, κλείνοντας την Καλαμάτα στα καρέ της, με τον Ταλάλ να έχει μία μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 11’, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Η πίεση της Κηφισιάς συνεχίστηκε και ο Κουιρουκίδης “άγγιξε” το γκολ, αλλά η κεφαλιά του στο 25’ σταμάτησε πάνω στον Λαδά, ο οποίος εκτοξεύτηκε στο δεξί του παραθυράκι και κράτησε το μηδέν, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 45’, σε εκτέλεση πέναλτι, η οποία πήγε στο κέντρο της εστίας. O Tάτος ανέτρεψε τον Ταλάλ, αλλά ο Κουιρουκίδης ήταν ξανά άστοχος. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με την Κηφισιά να μην είναι το ίδιο απειλητική, ενώ φαινόταν να έχει καταβληθεί από το άγχος του αποτελέσματος. Στο 81’ ήρθε η καλύτερη στιγμή, με τον Καλλέργη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Λίγο αργότερα, η απόλυτη ψυχρολουσία. Ο Αρναρέλλης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0:1 στο 85’ και έμοιαζε ότι θα χαλάσει τη φιέστα των γηπεδούχων, όμως οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη εκμεταλλεύτηκαν το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν στο παιχνίδι. Ο Βαφέας ανέλαβε την εκτέλεση αυτή τη φορά, έκανε το 1:1 στο 88′ και έστειλε την ομάδα του στη πρώτη κατηγορία.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Προβυδάκης, Βαφέας, Μαζουλουξής, Πέιος, Παπασάββας, Στ. Ποζατζίδης, Σωτηράκος, Ταλάλα, Κουϊρουκίδης, Τετέι.

Καλαμάτα (Μαυρέας): Λαδάς, Καραγκούνης, Μπαξεβάνος, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Ματέους, Τάτος, Μπουλλάρι, Βασιλόγιαννης, Πασάς.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο