24.1 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 13:36
ESPA
ΑρχικήLIFEΟι σπάνιες αναρτήσεις με τον πατέρα της

Οι σπάνιες αναρτήσεις με τον πατέρα της

Χθες, Δευτέρα 29/1, έγινε γνωστό πως ο πατέρας της Φαίης Σκορδά “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της ίδιας μέρας ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του.

Η παρουσιάστρια στο παρελθόν είχε μοιραστεί στιγμιότυπα από τις οικογενειακές βόλτες με τον πατέρα της, Δημήτρη ο οποίος ζούσε στο Κιλκίς.

Το 2016 η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram με αφορμή την γιορτή του Πατέρα.

“Σ αγαπώ πολύ – Χρόνια Πολλά μπαμπάκα μου”.

 

Το 2019 η Φαίη Σκορδά είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του πατέρα της, αγκαλιά με τον γιο της, Δημήτρη ανήμερα της ονομαστικής τους γιορτής.

 

Φανερά θλιμμένοι οι συνεργάτες της παρουσιάστριας καλησπέρισαν τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ χθες Δευτέρα, στέλνοντας τα συλλυπητήριά τους στην παρουσιάστρια για την απώλεια του πατέρα της.

“Θα έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για εμάς όλους εδώ είναι μια από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές να κληθούμε να κάνουμε Fay’s Time χωρίς τη Φαίη. Δεν μπορεί να γίνει, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή η οποία έχει ετοιμαστεί απ’ όλη την ομάδα” είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην έναρξη της εκπομπής.

Όπως έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα voria.gr, η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά, θα γίνει σήμερα, Τρίτη 30/1, στις 15:00 στο Σταυροχώρι του Κιλκίς.



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο