23.3 C
Almyros
7 Οκτωβρίου 2024 11:26
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠΑΣΟΚ: Τα «κάστρα» των υποψηφίων στη Μαγνησία: Οι περίεργες πρωτιές και ο...

ΠΑΣΟΚ: Τα «κάστρα» των υποψηφίων στη Μαγνησία: Οι περίεργες πρωτιές και ο υποψήφιος με… μηδέν σταυρούς!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκοψε πρώτος το νήμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα ο κ.Ανδρουλάκης λαμβάνει 29,64% και ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 21,41%. Τρίτος ο Παύλος Γερουλάνος με 21,12% και η Αννα Διαμαντοπούλου με 19,52%. Ακολουθεί ο Μιχάλης Κατρίνης με 6,03% και η  Νάντια Γιαννακοπούλου με 2.29%. Η διαφορά ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Παύλο Γερουλάνο είναι 858 ψήφοι.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στο Νομό Μαγνησίας, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξασφάλισε την πρώτη θέση με ποσοστό 36% και 1267 ψήφους. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι ακολούθησαν με τα εξής ποσοστά: Άννα Διαμαντοπούλου με 23,2% και 815 ψήφους Χάρης Δούκας με 22% και 774 ψήφους, Παύλος Γερουλάνος με 14%,και 489 ψήφους, Νάντια Γιαννακοπούλου με 2,2% και 79 ψήφους και Μιχάλης Κατρίνης με 2,1% και 74 ψήφους. Επιπλέον, καταμετρήθηκαν 15 λευκά ψηφοδέλτια σε σύνολο 3.513 ψηφοφόρων.

Υπάρχουν όμως περιοχές στη Μαγνησία, όπου κάποιοι υποψήφιοι σάρωσαν! Ποια είναι λοιπόν τα “κάστρα” τους;

Σίγουρα ο Νίκος Ανδρουλάκης πρέπει να αισθάνεται άνετα στην τοποθεσία Νέα Ιωνία, αφού συγκέντρωσε υπερδιπλάσιο αριθμό ψήφων από τον δεύτερο Δούκα! Το ίδιο και στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, όπου η κάλπη “μύρισε” Ανδρουλάκη σε τεράστιο βαθμό, αφήνοντας πολύ πίσω τους άλλους υποψηφίους.

Η Σκόπελος αποδείχθηκε “κάστρο” της Άννας Διαμαντοπούλου! Η πρώην υπουργός έλαβε ρεκόρ ψήφων στο νησί και βγήκε πρώτη με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Τα βατερλώ της Νάντιας Γιαννακοπούλου στη Σκιάθο, όπου δεν έλαβε ούτε μία ψήφο!

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο