26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 13:21
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠήλιο: Τι συνέβη τα τελευταία δευτερόλεπτα του τραγικού δυστυχήματος με τη νεκρή...

Πήλιο: Τι συνέβη τα τελευταία δευτερόλεπτα του τραγικού δυστυχήματος με τη νεκρή 75χρονη που απανθρακώθηκε

Δραματικές είναι οι νεότερες πληροφορίες του δυστυχήματος στο Νότιο Πήλιο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας, αποκλειστικά το TheNewspaper.gr.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η εκλιπούσα ήταν μία καλή οδηγός και γνώριζε καλά τους δρόμους του Πηλίου, καθώς κατοικούσε στην περιοχή μας για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η 75χρονη έχασε τον έλεγχο του ΙΧ σε χωματόδρομο κοντά στο σπίτι της, ο οποίος έχει μήκος σχεδόν 200 μέτρα.

«Μπορεί να είδε κάνα αγριογούρουνο, να πάτησε καμία πέτρα και το αυτοκίνητο κατέληξε σε ρείθρο», ανέφερε κάτοικος της περιοχής στο TheNewspaper.gr, ενώ συμπλρήσωσε λέγοντας: «Από το σημείο του δυστυχήματος δεν παιρνούν αυτοκίνητα, ενά να περνάει κάθε εβδομάδα».

Η απανθρακωμένη σορός αναμένεται να φθάσει στη Λάρισα τις επόμενες ημέρες, όπου θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, η κηδεία της θα γίνει στο Πήλιο, όπου και αναμένονται φίλοι και συγγενείς από όλο τον κόσμο, προκειμένου να πουν το ύστατο χαίρε στην αδικοχαμένη Βέρα.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Όλα ξεκίνησαν όταν η 75χρονη αποφάσισε να πάει στον Πλατάνια για να αποχαιρετήσει φίλους, καθώς σήμερα θα πετούσε για Αυστρία μαζί με τη συγκάτοικο της, στο γυρισμό έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε μέσα σε ρείθρο, με το ΙΧ να έχει ντεραπάρει.

Η άτυχη γυναίκα πατούσε επίμονα το γκάζι στην προσπάθεια της να «ξεκολλήσει» το όχημα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Περίοικοι άκουσαν τον θόρυβο και ενημέρωσαν τις Αρχές. Εικάζεται ότι λόγω της πίεσης που ασκήθηκε στο όχημα σε συνδυασμό με το ντεραπάρισμα, είναι πιθανό να εκχυλίθηκαν λάδια από τη μηχανή, τα οποία ίσως να προκάλεσαν και την ανάφλεξη.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικές έσπευσαν στο σημείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά με το όχημα να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Στο τόπο του δυστυχήματος βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής που βρέθηκε στο σημείο έρευνα το συμβάν.

Η δεύτερη 75χρονη είναι καλά στην υγεία της, καθώς επέλεξε να μην μεταβεί στον Πλατανιά και να παραμείνει σπίτι που διέμενε για πολλά χρόνια με το θύμα. Αργά το βράδυ φέρεται να έμαθε τα δυσάρεστα νέα, τα οποία δεν μπορεί να πιστέψει μέχρι και τώρα.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο