27.3 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 17:24
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠλημμελειοδικείο Βόλου: Καταδικάστηκε 84χρονη για υπόθεση με κληρονομικά

Πλημμελειοδικείο Βόλου: Καταδικάστηκε 84χρονη για υπόθεση με κληρονομικά

Σε φυλάκιση ενός έτους και επτά μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης καταδικάστηκε 84χρονη Βολιώτισσα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, γιατί ισχυρίστηκε ψευδώς ότι τα συμβόλαια με τα οποία τους μεταβιβάστηκε η περιουσία συγγενή τους, ήταν πλαστά.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, δήλωσε ψέματα ότι τα επτά ανίψια απ΄την αδελφή της, κατείχαν παράνομα την περιουσίας της αδελφής της με πλαστά συμβόλαια, ωστόσο, αποδείχτηκε ότι τα συμβόλαια ήταν γνήσια (τα έχουν συντάξει δικηγόροι), με αποτέλεσμα οι επτά μηνυτές, που είναι κάτοικοι Αθήνας, να την μηνύσουν για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή κατάθεση.

Η ίδια στο δικαστήριο είπε ότι η αδελφή της, όταν ζούσε της είχε πει, ότι η περιουσία αυτή της ανήκε και ότι θα περνούσε στην 84χρονη με το θάνατό της, όμως αποδείχθηκε ότι τελικά η περιουσία του γαμπρού της είχε μεταβιβαστεί στα ανίψια της με συμβόλαια που είχαν συνταχθεί το 2010, πολύ πριν αποβιώσει η αδελφή της το 2015 δηλαδή, στην Αθήνα όπου ζούσε.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι η αδελφή της, όταν ήταν εν ζωή, της έλεγε ότι η περιουσία της ανήκει, ωστόσο από την εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχτηκε ότι τα συμβόλαια είχαν συνταχθεί το 2010, ενώ η αδελφή της κατηγορούμενης έφυγε από τη ζωή το 2015 στην Αθήνα, όπου ζούσε.

Οι μηνυτές -ανίψια είπαν ότι η θεία τους εκβίαζε την αδελφή της, για να της γράψει την ακίνητη περιουσία που βρίσκεται στην Πελοπόννησο, ενώ ήδη υπάρχουν συμβόλαια ότι όλη αυτή η περιουσία πλέον έχει περάσει σ’ αυτούς.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο