24.1 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 13:31
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠοιες εταιρείες διεκδικούν την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου

Ποιες εταιρείες διεκδικούν την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου

Πέντε είναι τα σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο διαγωνισμό για τα δικαστικά μέγαρα στην Κεντρική Ελλάδα μεταξύ των οποίων και αυτό του Βόλου. Στη Β’ φάση του διαγωνισμού πέρασαν οι ΑΒΑΞ, ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΑΤΕΣΕ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ-ΤΕΚΑΛ.

Ο διαγωνισμός που διεξάγεται με τη μέθοδο ΣΔΙΤ περιλαμβάνει: την ανέγερση νέων Δικαστικών Μεγάρων στον Βόλο, τη Λαμία, νέα πτέρυγα στην Καρδίτσα και ανακατασκευή του υφιστάμενου Δικαστικού Μεγάρου στα Τρίκαλα. Στο έργο περιλαμβάνεται η διαχείριση και συντήρηση των κτιρίων αυτών.

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε ποσό με ΦΠΑ 59,91 εκατ. ευρώ. Αναθέτουσα Αρχή είναι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και πιο συγκεκριμένα η Διεύθυνση Κτιριακών Υποδομών της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών.

Η διαδικασία ανάθεσης για την παρούσα σύμπραξη περιλαμβάνει δύο φάσεις: την Α΄ Φάση (προεπιλογή που ολοκληρώθηκε) και τη Β΄φάση η οποία διακρίνεται περαιτέρω σε επιμέρους στάδια ήτοι: Στάδιο Β.Ι (ανταγωνιστικός διάλογος που ξεκινά) και Στάδιο Β.ΙΙ (υποβολή δεσμευτικών προσφορών όπου θα αναδειχθεί και ο ανάδοχος του έργου).

Πρόκειται για το δεύτερο cluster Δικαστικών Μεγάρων που προωθείται από το Υποδομών.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο