20.6 C
Almyros
16 Οκτωβρίου 2024 19:21
ESPA
ΑρχικήΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑReal Consulting: Αρνείται τις κατηγορίες περί παραβίασης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της DIS

Real Consulting: Αρνείται τις κατηγορίες περί παραβίασης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της DIS

Η Real Consulting σέβεται τους νόμους, τους θεσμούς και τις διαδικασίες, όπως αποδεικνύεται με την πολυετή επαγγελματική παρουσία της και την αποδεδειγμένη εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου και του επενδυτικού κοινού, αναφέρει σε χρηματιστηριακή ανακοίνωσή της η εταιρεία σχετική με τη δικαστική υπόθεση παραβίασης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της DIS από τις Praktiker και Real Consulting.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εταιρεία αρνείται τις κατηγορίες αλλά και την ανάμιξή της σε παράνομες ή αντιεπαγγελματικές ενέργειες. Παράλληλα, δηλώνει ότι «ουδεμία δικαστική κύρωση οποιουδήποτε χαρακτήρα επιβλήθηκε».

DIS: Προσφεύγει στην αστική και ποινική δικαιοσύνη εναντίον των PraktikerReal Consulting

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

« Η Real Consulting σέβεται τους νόμους, τους θεσμούς και τις διαδικασίες, όπως αποδεικνύεται με την πολυετή επαγγελματική παρουσία της και την αποδεδειγμένη εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου και του επενδυτικού κοινού.

» Στο πλαίσιο αυτό, επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τα εξής:

» Η εταιρία μας αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε κατηγορία, ανάμιξη ή συμμετοχή σε παράνομες ή αντιεπαγγελματικές ενέργειες. Ειδικότερα, όσον αφορά το περιεχόμενο πρόσφατων δημοσιευμάτων που αλλοιώνουν την αλήθεια αναφορικά με δικαστική διαμάχη στην οποία έχει εμπλακεί η εταιρεία μας, δηλώνουμε ότι ουδεμία δικαστική κύρωση οποιουδήποτε χαρακτήρα επιβλήθηκε στην εταιρία. Τα δημοσιεύματα που δολίως έχουν διοχετευθεί και ακρίτως αναπαραχθεί τις τελευταίες ημέρες στον τύπο προσκρούουν στην πραγματικότητα, δημιουργούν αρνητικές και ψευδείς εντυπώσεις, εμπεριέχουν πανηγυρισμούς περί δήθεν νίκης τα οποία, σκοπό έχουν κατ’ ελάχιστον να βλάψουν την φήμη της εταιρίας μας.

» Η Real Consulting τηρεί απαρέγκλιτα την κείμενη νομοθεσία, το δε επαγγελματικό ήθος και η ακεραιότητά της είναι αναμφισβήτητα, επιφυλάσσεται δε ρητώς κάθε δικαιώματός της για την προάσπιση των συμφερόντων της απέναντι σε ανάλογες κακόβουλες ενέργειες».



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο