26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 13:17
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑ“S.O.S” από τους εργαζόμενους σε αναστολή – Διαμαρτυρία στην Επιθεώρηση Εργασίας

“S.O.S” από τους εργαζόμενους σε αναστολή – Διαμαρτυρία στην Επιθεώρηση Εργασίας

Την δύσκολη καθημερινότητα που καλούνται να διαχειριστούν σχεδόν δύο μήνες από την στιγμή που η κακοκαιρία χτύπησε τη Θεσσαλία, περιέγραψαν σήμερα οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή σε επιχειρήσεις της Λάρισας, οι οποίες χτυπήθηκαν και αυτές από την θεομηνία σταματώντας την παραγωγική διαδικασία.

Οι εργαζόμενοι υπογράμμισαν ότι παρά τις υποσχέσεις που έλαβαν ότι θα καταβληθεί το μηνιαίο επίδομα των 534 ευρώ για το καθεστώς αναστολής εργασίας στο οποίο υπήχθησαν, δεν έλαβαν σχεδόν δύο μήνες μετά, ούτε ένα ευρώ. “Υπάρχουν ανάγκες που πρέπει να τις καλύψουμε, να πληρώσουμε λογαριασμούς ρεύματος, ενοίκια, καθημερινά έξοδα”, σημείωσαν εργαζόμενοι ζητώντας την άμεση καταβολή των ποσών που έχουν λαμβάνειν από την Πολιτεία.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας παρευρέθηκε και ο βουλευτής του ΚΚΕ Λάρισας κ. Γ. Λαμπρούλης, ο οποίος διευκρίνισε ότι επικοινώνησε με τον αρμόδιο υφυπουργό, ζητώντας να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την καταβολή του επιδόματος αναστολής εργασίας, αφού πρόκειται για εργαζομένους που δεν έχουν άλλα εισοδήματα για να καλύψουν βασικές τους ανάγκες και έξοδα διαβίωσης.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο