22.3 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 21:24
ESPA
ΑρχικήMEDIAΣασμός: Ο Αντώνης βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Σασμός: Ο Αντώνης βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Την ίδια ώρα οι υποψίες του Παύλου στρέφονται στον Ευθύμη και αποφασίζει να μάθει 

 

 

Ο γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας στον «Σασμό» κατέληξε στο νοσοκομείο, με τον Αντώνη να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η σειρά του Alpha επιστρέφει απόψε, Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 21:00, με εξελίξεις.

Διαβάστε όσα θα συμβούν στο επεισόδιο 97

Ο Αντώνης σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αστέρης στηρίζει την Αργυρώ που φοβάται μήπως ο Αστέρης τα πάρει πάλι όλα πίσω. Ο Μαθιός ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη. Η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη και συγκρούεται με τον Λευτέρη. Οι υποψίες του Παύλου στρέφονται στον Ευθύμη και αποφασίζει να μάθει. Η Τζένη κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στο Νικηφόρο.

 

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο