25.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 15:26
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣε συμπόρευση με το ΚΚΕ κάλεσε ο Κ. Παπασταύρος από τη Λάρισα

Σε συμπόρευση με το ΚΚΕ κάλεσε ο Κ. Παπασταύρος από τη Λάρισα

Το μήνυμα ότι «σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, μπορεί ο λαός να αλλάξει πορεία και να ζήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του», έστειλε η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ, με θέμα «Στις ράγες του κέρδους η ίδια ιστορία, με το ΚΚΕ να αλλάξουμε πορεία» .

Ομιλητής ήταν ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, ενώ έγιναν και παρεμβάσεις από τον Θανάση Νασιάρα, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων, την Κατερίνα Λαδοπούλου, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και τον Άννι Βελικάι, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών. Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσια συζήτηση.

Στην ομιλία του ο κ. Παπασταύρου επέρριψε ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις για καταστάσεις που οδήγησαν στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. “Όλοι μαζί , ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μεγάλες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση. Από το 2009 μέχρι σήμερα κάθε κυβέρνηση έβαζε το χεράκι της για να προχωρήσει η πολιτική της «απελευθέρωσης». Άλλος όπως το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε τον κατακερματισμό του ΟΣΕ, άλλος όπως ο ΣΥΡΙΖΑ διαχώρισε τις ράγες από τα βαγόνια και προχώρησε στη συμφωνία ιδιωτικοποίησης, άλλος πήγε παραπέρα τον κατακερματισμό όπως έκανε η ΝΔ. Όλοι μαζί ψήφισαν και στήριξαν τις σχετικές Οδηγίες της ΕΕ”. 

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο