25.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 13:21
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣεμινάριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών

Σεμινάριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών

Το παράρτημα Θεσσαλίας (7ο ΠΤ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου διοργανώνει, δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών» στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και κατάρτισης των μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας, Παπακυριαζή 44, την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, ώρα 17:30. Η εισηγήτρια του σεμιναρίου, κ. Σουζάνα Κλημεντίδη, δικηγόρος, σύμβουλος του Ο.Ε.Ε σε θέματα Εξωδικαστικού Μηχανισμού, θα αναλύσει τη διαδικασία, τις προϋποθέσεις και τις τελευταίες διατάξεις για την ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.

Δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής στο παραπάνω σεμινάριο, εκτός των μελών του ΟΕΕ και των λογιστών – φοροτεχνικών, έχουν οι δικηγόροι και οι επαγγελματίες – επιχειρηματίες, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται για αυτό το μείζον οικονομικό και κοινωνικό θέμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΠΤ Θεσσαλίας του ΟΕΕ, στο email oee7pt@oe-e.gr & στο τηλέφωνο 2410 531422.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο