26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 13:25
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣτην Καρδίτσα περιόδευσε ο Στέφανος Κασσελάκης -“Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά” (βίντεο)

Στην Καρδίτσα περιόδευσε ο Στέφανος Κασσελάκης -“Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά” (βίντεο)

Στο κέντρο της Καρδίτσας περιόδευσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κ. Στέφανος Κασσελάκης. Με του που έφτασε στην πόλη είχε μια συνομιλία με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κώστα Τέλιο, ο οποίος του ανέφερε ότι μετά και τις πλημμύρες το μέλλον της περιοχής είναι αβέβαιο.

Είπε χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση σχεδόν αδιαφορεί για προβλήματα ουσίας που αφορούν τον αγροκτηνοτροφικό τομέα. Έκανε αναφορά στα αρδευτικά έργα, στα φράγματα για τα οποία δεν υπάρχει καμία εξαγγελία, στα σημαντικά αυτά αντιπλημμυρικά έργα που, όπως είπε ο κ. Τέλιος, θα μπορούσαν να προστατέψουν το νομό Καρδίτσας από πλημμυρικά φαινόμενα. Μίλησε επίσης για τις επιδοτήσεις και την καθυστέρηση των αποζημιώσεων με τον Κασσελάκη να είναι ενήμερος για το σύνολο των προβλημάτων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η περιοχή.  

Υπογράμμισε ότι κανείς Έλληνας πολίτης δεν θα μείνει «πίσω» και υποσχέθηκε ότι για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ θα βρίσκεται στη Θεσσαλία.

Ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με εμπορικό κόσμο, με καταστηματάρχες, αλλά και με πολίτες οι οποίοι του έθεσαν διάφορα ζητήματα, όπως το  κλείσιμο της Βιομηχανίας ζάχαρης στη Λάρισα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ΑμεΑ, τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τη συρρίκνωση του εισοδήματος της περιοχής και όλα τα προβλήματα που δημιούργησαν οι καταστροφικές πλημμύρες.

Ο κ. Κασσελάκης στη διάρκεια των συνομιλιών, μεταξύ άλλων είπε,  ότι η χώρα δε χρειάζεται έναν πρωθυπουργό κλεισμένο στο Μαξίμου, αλλά έναν πρωθυπουργό ο οποίος θα συνομιλεί άμεσα με τους πολίτες, θα ακούει τα προβλήματα και θα δίδει λύσεις.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετέβη στον κεντρικό πεζόδρομο της Καρδίτσας, όπου είχε διαλόγους σχεδόν με όλους τους πολίτες που βρίσκονταν στο κέντρο.  

Σε σύντομες δηλώσεις του επεσήμανε ότι ο ίδιος συμπάσχει με τον κόσμο της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας, διότι έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ , όπως ανέφερε, οι αποζημιώσεις, οι επιδοτήσεις το ίδιο, ενώ ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι υπό εποπτεία. Είπε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει όχι μόνο μια αγροδιατροφική κρίση αλλά και ανθρωπιστική κρίση στη Θεσσαλία και δε νοείται το γεωγραφικό και παραγωγικό κέντρο της χώρας να είναι αφημένο στην τύχη του.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο, είναι εξαιρετικό και δέσμευσή του προς τους Έλληνες και δη προς τους Θεσσαλούς πολίτες είναι ότι με το ΣΥΡΙΖΑ κανείς δε θα μείνει «πίσω». Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετέβη στον Παλαμά μετά από σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κουρέτα και τον δήμαρχο κ. Δασκαλόπουλο, όπου άκουσε από τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τις κακοκαιρίες Daniel – Elias τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο δήμαρχος Παλαμά ανέφερε πως τα αναχώματα των ποταμών είναι κατεστραμμένα και υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση που υπάρξουν και πάλι ισχυρά φαινόμενα. Ο Σ. Κασσελάκης δήλωσε πως ο «κινηματικός» χαρακτήρας των περιοδειών του δεν είναι προεκλογικός αλλά ταυτοτικός και πως ένας πρωθυπουργός πρέπει να αφουγκράζεται την κοινωνία. Όπως είπε αισθάνεται «επίτιμος δημότης» Παλαμά γιατί έχει έρθει 9 φορές στην περιοχή και έδωσε την υπόσχεση ότι θα δώσει τον αγώνα για να αναζωογονηθεί η περιοχή την οποία χαρακτήρισε «γεωγραφικό και παραγωγικό κέντρο της Χώρας».

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο