21.2 C
Almyros
5 Οκτωβρίου 2024 01:20
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣτο αυτόφωρο αλλοδαπός που οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι στον Αλμυρό

Στο αυτόφωρο αλλοδαπός που οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι στον Αλμυρό

Στο αυτόφωρο ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου οδηγήθηκε σήμερα 35χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 23/11 να οδηγεί μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα οδήγησης στην περιοχή του Αλμυρού.

Κατά την διενέργεια αλκοτέστ, ο κατηγορούμενος «έσπασε» το αλκοολόμετρο, το οποίο κατέγραψε 2,0 mg ανά λίτρο αίματος στην πρώτη μέτρηση και 1,50 mg στην δεύτερη, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως ήπιε γιατί του έλειπε η γυναίκα του, η οποία βρίσκεται στο Πακιστάν, και εκείνη την μέρα ήταν η επέτειος του γάμου τους.

Ο κατηγορούμενος, μιλώντας άρτια ελληνικά, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, με το δικαστήριο να αναβάλει την αυτόφωρη διαδικασία για την Δευτέρα 27/11 και να αίρει την ποινική του κράτηση.

Ωστόσο,  κατά τον έλεγχο που διενέργησαν οι αστυνομικοί που προχώρησαν στην σύλληψή του, διαπιστώθηκε επίσης πως ο 35χρονος διαμένει στην Ελλάδα χωρίς να διαθέτει άδεια παραμονής, οπότε παραμένει διοικητικά κρατούμενος προς απέλαση στο ΑΤ Βόλου.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο