13.7 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 06:16
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣτο Ηράκλειο ο Ν. Ανδρουλάκης: Θερμή υποδοχή με μαντινάδες στον Κρουσώνα

Στο Ηράκλειο ο Ν. Ανδρουλάκης: Θερμή υποδοχή με μαντινάδες στον Κρουσώνα

Με μαντινάδες και εμβληματικά τραγούδια υπό τους ήχους της κρητικής Λύρας, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα υποδέχτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου κάτοικοι στον Κρουσώνα Ηρακλείου τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, κατά την τελευταία βόλτα πριν από τις κάλπες της Κυριακής στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.

Ο κ Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου τον Προφήτη Ηλία και την Αγία Βαρβάρα όπου συνομίλησε στα καφενεία με κατοίκους της περιοχής και δέχτηκε ευχές για τις επερχόμενες εκλογές. Στην Αγία Βαρβάρα συναντήθηκε με φίλους και μέλη του κόμματος καθώς και με δημοσιογράφους, όπου εξέφρασε την προτροπή του προς όλους τους ψηφοφόρους να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Αισιόδοξος για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στις δεύτερες εκλογές, ο κ. Ανδρουλάκης συνομίλησε σε χαλαρό κλίμα με φίλους και συνεργάτες και σιγοτραγούδησε το “Ήλιε ανάτειλε”.

Με ιδιαίτερη χαρά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ άκουσε και την μαντινάδα που του αφιέρωσαν: “Με Ανδρουλάκη αρχηγό και το ΠΑΣΟΚ φορέα, θα κάνουμε την αλλαγή για μια Ελλάδα νέα”.

Το μενού που παρέθεσε ο κ. Ανδρουλάκης περιλάμβανε αντικρυστό κρέας, κρητικούς μεζέδες και βέβαια τσικουδιά.

Νωρίτερα, ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε λουλούδι στο μνημείο της εθνικής αντίστασης στην πλατεία του Κρουσώνα.

Ρεπορτάζ: Φανή Καλαθάκη

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο