22.3 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 21:23
ESPA
ΑρχικήΑΛΜΥΡΟΣΣτο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας επίθεση αδέσποτων κατά 12χρονου στον Αλμυρό

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας επίθεση αδέσποτων κατά 12χρονου στον Αλμυρό

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Βόλου μπαίνει επίθεση αδέσποτων σκύλων σε 12χρονο παιδί στον Αλμυρό, στις 3 Δεκεμβρίου, μετά την μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας του παιδιού.
Ήδη παραγγέλθηκε προκαταρκτική στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, που καλείται να λάβει καταθέσεις απ΄ όλους τους εμπλεκόμενους, με διερευνώμενο αδίκημα την σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο (αντιδήμαρχο ή δήμαρχο) και ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος.
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το παιδάκι, που είναι μαθητής Δημοτικού βγήκε από το σπίτι του για να παίξει, του επιτέθηκαν τα αδέσποτα και το τραυμάτισαν στο κεφάλι σε χέρια και σε πόδια, ενώ του έσκισαν τη φόρμα που φορούσε.
Ευτυχώς στο σπίτι βρισκόταν οι γονείς του παιδιού, ο πατέρας απομάκρυνε τα σκυλιά και με τη σύζυγό του μετέφεραν το παιδί άμεσα στο Κ.Υ. Αλμυρού όπου το ιατρικό προσωπικό παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ η οικογένεια προσπαθεί να κάνει το παιδί να συνέλθει από την τρομάρα που πήρε.
Σημειώνεται ότι στην περιοχή του Αλμυρού, υπάρχει ιδιαίτερα έντονο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά, που κατά καιρούς επιτίθενται σε κόσμο, ενώ και παλιότερα είχαν παραγγελθεί προκαταρκτικές έρευνες για το ζήτημα.

 

Πηγή :Magnesianews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο