24.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 13:30
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣτον Βόλο και φέτος ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας; – Ποιοι είναι οι...

Στον Βόλο και φέτος ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας; – Ποιοι είναι οι όροι του Μπέου στην ΕΠΟ

Στη ΕΠΟ εδώ και αρκετές εβδομάδες, μαδάνε τη μαργαρίτα για να δούνε σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί η δεύτερη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χώρας, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων Άγγελος Δανιήλ μιλώντας για την έδρα του τελικού ανέφερε ότι “Πανθεσσαλικό, Παγκρήτιο και Παμπελοποννησιακό είναι οι επικρατέστερες επιλογές. Και τα τρία γήπεδα, έχουν τις ίδιες πιθανότητες να φιλοξενήσουν τον τελικό. Μέσα στον Δεκέμβριο θα έχουμε απόφαση για το που θα γίνει ο τελικός”.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας άδειασε τον συνεργάτη του, λέγοντας ότι είναι νωρίς ακόμα να συζητάμε κάτι τέτοιο, αφού δε γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα περάσουν στον τελικό.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου, που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, η έδρα του τελικού Κυπέλλου συνδέεται με τους φιναλίστ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα γήπεδα να τηρούν τις προδιαγραφές για τη διεξαγωγή τέτοιου αγώνα.

Προς το παρόν το ΟΑΚΑ είναι κλειστό και κανείς δε γνωρίζει πότε θα ανοίξει για να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες. Σε ότι αφορά στο Παμπελοποννησιακό είναι ακατάλληλο για να φιλοξενήσει τελικό Κυπέλλου, ενώ το Παγκρήτιο πέφτει… μακριά!

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, στον τελικό να βρεθούν αντιμέτωπες μία ομάδα της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης. Επομένως σύμφωνα με την προκήρυξη, έδρα του αγώνα θα είναι το Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr η διοίκηση της ΕΠΟ έχει κάνει ήδη μία πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος έθεσε τους ίδιους όρους που έθεσε και πέρυσι.

Ζητάει να αναλάβει ο ίδιος τη διαχείριση των εισιτηρίων και στο στάδιο να βρεθούν μόνο μαθητές από τον Βόλο. Σε πρώτη φάση, η ΕΠΟ δεν έλαβε θέση.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο