26.8 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 17:28
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣυνεχίζονται τα προγράμματα των κινητών μονάδων ψυχικής υγείας του ΓΝΛ

Συνεχίζονται τα προγράμματα των κινητών μονάδων ψυχικής υγείας του ΓΝΛ

Το “πράσινο φως” για την συνέχιση του προγράμματος ενίσχυσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την επιτυχή κατάθεση του Τεχνικού Δελτίου Πράξης από την Οικονομική Υπηρεσία του Γ.Ν. Λάρισας προς την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος,.

Συγκεκριμένα η δράση αφορά στη συνέχιση χρηματοδότησης λειτουργίας με τις ίδιες προϋποθέσεις της Πράξης «Ενίσχυση Εξειδικευμένων υπηρεσιών στη ψυχική υγεία» και των υποέργων: 1. «Πρόγραμμα ενίσχυσης εξειδικευμένων υπηρεσιών / Ενίσχυση Κινητών Μονάδων για την παροχή παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών» και 2. Υπηρεσίες Ολοκληρωμένης κοινοτικής θεραπείας και υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας μέσω της ενίσχυσης τομεοποιημένων μονάδων Ψυχικής Υγείας, μέχρι 22.07.2025.

Στο πλαίσιο αυτό και προς συζήτηση των πεπραγμένων αλλά και των νέων στόχων για τη συνέχιση της επιτυχημένης δράσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας υπό τον Υποδιοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, κο Σταύρο Παπαγεωργίου, αρμόδιο για θέματα Ψυχικής Υγείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διοικητής του Γ.Ν. Λάρισας. κ. Γρ. Βλαχάκης, η Αν. Προϊσταμένη του Οικονομικού Τμήματος και υπεύθυνη της κατάθεσης της πρότασης της Πράξης στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Θεσσαλία», κ. Μ. Δαλάκα, καθώς και εργαζόμενοι στο εν λόγω Πρόγραμμα.

Ο κ. Βλαχάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον υποδιοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας «για την ένταξη και τον συντονισμό του Έργου. Η Πράξη διακρίνεται σε δύο υποέργα που εντάσσονται στο πλαίσιο των δράσεων που συνδέονται με τις πολιτικές που αναπτύσσονται στον Τομέα της Ψυχικής Υγείας και εξασφαλίζουν από κοινού με άλλες παρεμβάσεις τη λειτουργία του δικτύου υπηρεσιών υγείας».

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο