16.7 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 05:32
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤακιανός: «Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πίεση του Ολυμπιακού» (video)

Τακιανός: «Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πίεση του Ολυμπιακού» (video)

 

Στη διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων στάθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός του “Δικέφαλου του Βορρά” μετά την ήττα της ομάδας του στο ΣΕΦ.

Με “όπλο” του την εξαιρετική άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός έκανε άνετα το 1-0 επικρατώντας με 83-65 επί του ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League, με το… μυαλό των “ερυθρολεύκων” να βρίσκεται ήδη στο Κάουνας για το Final-4 της Euroleague.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στη διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων, τονίζοντας πως η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ήταν εκπληκτική.//Γ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Φώτης Τακιανός:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Φ. Τακιανός: «Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πίεση του Ολυμπιακού»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Φώτη Τακιανού, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNS8xMy8xOS8yMV8zM182NDVmZTMzZDcwNmY1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M21S”,”uploadDate”:”2023-05-13T19:23:18.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddsw24mjiz0dbso&playlistId=v-csle4glh20ix”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο