22.3 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 10:14
ESPA
ΑρχικήΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝTesla: Θα ανακαλέσει σχεδόν 55.000 οχήματα Model X

Tesla: Θα ανακαλέσει σχεδόν 55.000 οχήματα Model X

Η αμερικανική ρυθμιστική αρχή για την ασφάλεια των αυτοκινήτων (NHSTA) ανακοίνωσε σήμερα πως η Tesla θα ανακαλέσει 54.676 οχήματα Model X που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ του 2021 και του 2023, καθώς είναι πιθανό να μην ανιχνεύεται η χαμηλή στάθμη του υγρού των φρένων και να μην ανάβει η σχετική προειδοποιητική λυχνία.

Η Tesla κυκλοφόρησε μια δωρεάν επικαιροποίηση λογισμικού με ασύρματη εκπομπή overtheair (OTA) για να διορθώσει το πρόβλημα, πρόσθεσε η NHSTA.

Αυστηρότερα πρότυπα στην εξοικονόμηση καυσίμου απαιτεί από τις ΗΠΑ η Tesla

Η εν λόγω αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτροκίνητων οχημάτων ανέφερε πως δεν γνωρίζει να έχουν συμβεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου συγκρούσεις, τραυματισμοί ή θάνατοι που να ενδέχεται να συνδέονται με το πρόβλημα αυτό, ανέφερε η NHSTA.

Η Tesla δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του πρακτορείου Reuters για σχόλιο.

Η μετοχή της Τesla τραβά την… κατηφόρα

Στο μεταξύ, η μετοχή της Tesla υποχωρεί καθώς οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων της Κίνας μειώθηκαν κατά 10,9% σε ετήσια βάση για τον μήνα Σεπτέμβριο, σύμφωνα με έκθεση της Ένωσης Επιβατικών Αυτοκινήτων της Κίνας.

Η έκθεση ανέφερε ότι η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία πούλησε 74.073 ηλεκτρικά οχήματα στην κινεζική αγορά κατά τη διάρκεια του μήνα. Οι πωλήσεις για τα οχήματα Model 3 και Model Y που κατασκευάζονται στην Κίνα μειώθηκαν κατά 12% από τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο. Η Tesla εξάγει πολλά από τα αυτοκίνητα που κατασκευάζει στην Κίνα.

Τα νέα για την πτώση των πωλήσεων της Tesla έρχονται μια εβδομάδα αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι παραδόσεις οχημάτων της για το τρίτο τρίμηνο του έτους ήταν χαμηλότερες από τις παραδόσεις και την παραγωγή του προηγούμενου τριμήνου.



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο