26 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 11:24
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤη λύτρωσε ο Γουίλιαμς στις καθυστερήσεις!

Τη λύτρωσε ο Γουίλιαμς στις καθυστερήσεις!

 

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μπορεί να βρισκόταν πίσω στο σκορ από τη Μαγιόρκα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο κατάφερε να σώσει στον βαθμό της ισοπαλίας (1:1) στο φινάλε του παιχνιδιού.

Στην αναμέτρηση που έδωσε συνέχεια τη Δευτέρα (1/5) στην 32η αγωνιστική της La Liga, η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να αποκομίσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μαγιόρκα, παρόλο που βρισκόταν πίσω στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα του Ξαβιέρ Αγκίρε προηγήθηκε στο 58ο λεπτό με γκολ του Κάνγκ-Ιν Λι, ωστόσο δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της μέχρι τέλους. Το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε πάλεψε να βρει το γκολ της ισοφάρισης κι αυτό επιτεύχθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ινάκι Γουίλιαμς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ραΐκοβιτς με πέναλτι, αναγκάζοντας σε… ψυχρολουσία τη Μαγιόρκα για το τελικό 1:1.

Έτσι, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφτασε τους 47 βαθμούς και παρέμεινε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, θα δώσει έναν… τελικό με την Μπέτις την επόμενη αγωνιστική, καθώς έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει στην έκτη θέση, που οδηγεί στο ευρωπαϊκό εισιτήριο του Europa Conference League. Από την άλλη, η Μαγιόρκα ανέβηκε στην 11η θέση, έχοντας 41 πόντους.//Τ.

Μαγιόρκα (Ξαβιέρ Αγκίρε): Ραΐκοβιτς, Ραΐγιο (67′ Χατζικάντουνιτς), Βάλιεντ, Κοπέτε, Μαφέο, Κόστα, Ρουίθ Ντε Γκαλαρέτα, Μορλάνες (73′ Μπάμπα), Κανγκ-Ιν Λι (85′ Α. Σάντσες), Μουρίκι, Εντιαγέ (83′ Ροντρίγκες)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε): Αγκιρεζαμπάλα, Βίβιαν, Άλβαρεθ (66′ Ντε Μάρκος), Παρέδες, Μπερτσίτσε, Ερέρα (66′ Ζαράγκα), Βέσγκα (75′ Ντ. Γκαρθία), Ι. Γουίλιαμς, Μπερενγκέρ, Ρ. Γκαρθία, Γκουρουθέτα (46′ Ν. Γουίλιαμς)

Ακολουθούν…
Μαγιόρκα: Εκτός έδρας με Τζιρόνα (4/5)
Αθλέτικ Μπιλμπάο: Εντός έδρας με Μπέτις(4/5)

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο