26.2 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 15:17
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤο ”ευχαριστώ” της ΚΑΕ Άρης στους φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Ποντγκόριτσα

Το ”ευχαριστώ” της ΚΑΕ Άρης στους φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Ποντγκόριτσα

 

Ο κόσμος των ”κίτρινων” ταξίδεψε στο Μαυροβούνιο για να υποστηρίξει την ομάδα στην αναμέτρηση με την Μπουντούτσνοτσ και η ΚΑΕ θέλησε με μία ανάρτηση στα social media να ευχαριστήσει τους φίλους του συλλόγου.

Ο Άρης ”δραπέτευσε” με σπουδαίο ”διπλό” από την Ποντγκόριτσα, καθώς επικράτησε με 65-63 της Μπουντούτσνοστ στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής του Eurocup.

Η Διοργανώτρια Αρχή είχε απαγορεύσει την μετακίνηση των φίλων του Άρη, ωστόσο, υπήρξαν φίλαθλοι της ομάδας στο «Morača Sports Centre», οι οποίοι στήριξαν τους ”κίτρινους” με την φωνή τους, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης πανηγύρισαν μαζί με τους παίκτες την νίκη.

Η σχετική δημοσίευση

«Λένε ότι μερικές φορές τα «ευχαριστώ» καταντούν κουραστικά. Στην προκειμένη περίπτωση, όχι.

Παρά την ακατανόητη απαγόρευση για την εκδρομή των φίλων του ΑΡΗ στην Ποντγκόριτσα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη και πάλι δεν ήταν μόνη, στον αγώνα με την Μπουντούτσνοστ.

Μετά από το τέλος του αγώνα και τη μεγάλη νίκη, οι παίκτες του ΑΡΗ Midea αποθεώθηκαν και είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» στους φιλάθλους οι οποίοι ταξίδεψαν στο Μαυροβούνιο και έσπρωξαν με τη φωνή τους την ομάδα σε ακόμα μία νίκη». //ΜΛ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official)



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο