18.1 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 01:17
ESPA
ΑρχικήMEDIAΤο Grand Hotel άνοιξε τις πύλες του στον ΑΝΤ1 με το πιο...

Το Grand Hotel άνοιξε τις πύλες του στον ΑΝΤ1 με το πιο σκοτεινό μυστικό – Διθυραμβικά σχόλια για τον Γιάννη Κουκουράκη

Πρεμιέρα έκανε απόψε η πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο Grand Hotel. To ξενοδοχείο που κρύβει ένα πολύ σκοτεινό, το οποίο καλείται να ανακαλύψει ο Πέτρος Ασλάνογλου. Ο Πέτερος είναι πρόσφυγας από την Σμύρνη, παίρνει το τρένο από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα. Σκοπός του είναι να βρει την αδερφή του, την Βασιλική, η οποία είχε πιάσει δουλειά ως καμαριέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία της χώρας, το Grand Hotel και έχει να δώσει σημεία ζωής πάνω από ένα μήνα.

Όταν ο Πέτρος φτάνει στο ξενοδοχείο, ένας σερβιτόρος, ο Νικόλας, του εμπιστεύεται ότι η Βασιλική απολύθηκε από το ξενοδοχείο, επειδή έκλεψε τα κοσμήματα μιας Δούκισσας. Ο Πέτρος, σίγουρος ότι η αδερφή του δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, πιάνει δουλειά ως σερβιτόρος στο ξενοδοχείο, με άλλο όνομα, αποφασισμένος να μην φύγει αν δεν μάθει τι πραγματικά συνέβη στην αδερφή του.

Το ξενοδοχείο ανάβει τελικά υπό το φως τριών χιλιάδων λαμπτήρων, αλλά το σκοτάδι συνεχίσει να πλανάται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Η διευθύντρια του ξενοδοχείου, Κυβέλη Γαζή ζητά από τη Βασιλική, η οποία είναι υπεύθυνη των καμαριέρων, να της δώσει αυτό που έχει δίχως να διευκρινίζεται τι είναι αυτό και στη συνέχεια την απειλεί λέγοντάς της πως ποτέ δεν θα μπορέσει να φύγει από το ξενοδοχείο. Η Βασιλική τρέχει στην αυλή, αλλά ο τρόμος κόβει την πορεία της. Ένα μαχαίρι εμφανίζεται κι η ίδια αρχίζει να ουρλιάζει. Είναι νεκρή η Βασιλική; Ή κρατείται σε κάποιο μέρος που δεν γνωρίζει κανείς; Οι απαντήσεις προσεχώς…

Μάλιστα, το Grand Hotel φιγουράρει ήδη στην πρώτη θέση των τάσεων στο X με αρκετούς χρήστες να κάνουν πολύ θετικές αναρτήσεις για τον Γιάννη Κουκουράκη και πόσο του ταιριάζει ο ρόλος του Πέτρου Ασλάνογλου.

 

 

 

 

 



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο