22.3 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 10:17
ESPA
ΑρχικήLIFEΤο μόνο που κάνω στη ζωή μου είναι το...

Το μόνο που κάνω στη ζωή μου είναι το…

Η Ευγενία Ξυγκόρου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στο πλατό του “Happy Day” και μίλησε για το “Προξενιό της Ιουλίας” αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η ερωτευμένη, πολύ ταλαιπωρημένη και πικραμένη Ιουλία “θα αναγκαστεί να πάρει σκληρές αποφάσεις στη συνέχεια γιατί δεν είναι μια συνηθισμένη κατάσταση αυτό που συμβαίνει”, θα πει η Ευγενία.

 

“Χαίρομαι πάρα πολύ με όλο αυτό που συμβαίνει με την Ιουλία”

Όσο για το παιδί που έχει στα σπλάχνα της και παρότι έκανε μια απόπειρα να το “ρίξει”, “το θέλει γιατί είναι το μόνο που έχει, είναι ο καρπός της αγάπης”.

“Χαίρομαι πάρα πολύ με όλο αυτό που συμβαίνει με την “Ιουλία” αλλά επειδή ξέρω ότι είναι προσωρινά τα πράγματα σε αυτή τη δουλειά, προσπαθώ να χαίρομαι το τώρα».

Όταν της έγινε η πρόταση για τη δουλειά δεν της είχαν πει στην αρχή για ποια σειρά επρόκειτο, όμως “σε κάποια στιγμή τους ξέφυγε το “Ιουλία” και πήγα και πήρα το βιβλίο και το διάβασα και κατάλαβα ότι ήθελα να το κάνω αυτό”.

Επειδή η απάντηση από την παραγωγή καθυστερούσε και “ήταν μια πιεσμένη περίοδος γιατί προχωρούσα και μια άλλη δουλειά, πήρα τηλέφωνο το σκηνοθέτη να τον ρωτήσω και μου είπε ‘μην κλείσεις τίποτα άλλο’”.

 

Η σχέση με τους γονείς της

Όπως είπε οι γονείς της στήριξαν την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική:

“Είχαν τη νοοτροπία ότι πρέπει να κάνεις αυτό που θέλεις γιατί έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα οπότε τουλάχιστον να κάνεις αυτό που θες. Και είναι και δεν είναι αυστηροί αλλά δε θα έλεγα ότι είναι πάρα πολύ αυστηροί. Η μητέρα μου, ως αισθητικός, πρώτα βλέπει μαλλιά και μακιγιάζ και μετά όλα τα άλλα. Μένω ακόμα με τους γονείς μου, μ’ αρέσει, δεν περνάω άσχημα. Αν αργήσω ένα βράδυ δεν θα μου πούνε κάτι, αλλά αν αργήσω 25 βράδια στη σειρά θα μου πούνε τι κάνεις με τη ζωή σου… Στη μαμά τα λέω όλα, αν και δε θα ‘πρεπε γιατί μετά θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον μου, αλλά δεν μπορώ να μην της τα λέω, είναι φίλη μου”.

Δεν της έχουν κάνει ποτέ προξενιό στην προσωπική της ζωή και αυτή την περίοδο “το μόνο που κάνω στη ζωή μου είναι το “Προξενιό” και η παράσταση”.

 

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο