27.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 17:17
ESPA
ΑρχικήMEDIAΤο προξενιό της Ιουλίας: Η δύσκολη στιγμή έφτασε! Η Ιουλία πλαγιάζει με...

Το προξενιό της Ιουλίας: Η δύσκολη στιγμή έφτασε! Η Ιουλία πλαγιάζει με τον Γιωργίκη και…

Τη πιο δύσκολη απόφαση έχει να πάρει η Ιουλία στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, αφού θα πρέπει να αποδείξει τόσο στον Γιωργίκη όσο και σε όλους στο σπίτι ότι έγινε για πρώτη φορά γυναίκα την πρώτη νύχτα του γάμου της.

Το άγχος της είχε χτυπήσει κόκκινο παρότι η Στάσα την καθησύχασε ότι όλα θα πάνε με βάση το σχέδιό της και αν την ακούσει δεν θα πάει τίποτα στραβά.

Το γλέντι ολοκληρώθηκε στο σπίτι του Προβιού, ο Γιωργίκης είναι αρκετά μεθυσμένος ώστε να μην αντιλαμβάνεται πλήρως τι συμβαίνει γύρω του και η Ιουλία παίρνει τα ηνία.

Θα καταφέρει να τους πείσει ότι έγινε για πρώτη φορά γυναίκα ή θα υποψιαστούν το κόλπο της;

Τι θα δούμε απόψε (25/1);
Την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν οι καλεσμένοι φεύγουν, το ζευγάρι μένει μόνο και η νύφη οπλίζεται με θάρρος για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του νέου της ρόλου.

Το πρώτο βράδυ με τον σύζυγό της δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που η Ιουλία είχε ονειρευτεί, καθώς προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τα συζυγικά της καθήκοντα, αναγκάζεται να ακολουθήσει τις οδηγίες και τις συμβουλές που της έδωσε η μητέρα της.

Στο αρχοντικό Προβιού, η επόμενη μέρα θα τους βρει όλους να προσπαθούν να συνηθίσουν τα νέα δεδομένα και την Ιουλία να είναι ανακουφισμένη μεν, αλλά ανήσυχη για τη συνέχεια, καθώς η Χάδω είναι απότομη και προσβλητική, παρά το γεγονός πως το ματωμένο σεντόνι που μαζεύουν την επόμενη μέρα από την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, δίνει τις εγγυήσεις που χρειάζονται όλοι για την αγνότητα της νύφης.

Δείτε sneak preview

Δείτε το τρέιλερ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο