22.3 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 12:32
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΤομπίας Ζοέλ Σάρατε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ

Τομπίας Ζοέλ Σάρατε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα παρουσίασε σήμερα το απόγευμα η ΠΑΕ ΑΕΛ. Πρόκειται για τον Αργεντίνο Τομπίας Ζοέλ Σάρατε ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις επεσήμανε ότι, “είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΛ. Έμαθα για την ιστορία της ομάδας και χαίρομαι που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Θα προσπαθήσω για μένα, για τους συμπαίκτες και την ομάδα, έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς να έρθει η άνοδος”.
Νωρίτερα , παρουσιάστηκε ο Λούκα Αντράντα, που επέστρεψε ως δανεικός από την Ρασίνγκ, λέγοντας ότι, “είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στη Λάρισα και μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για δεύτερη φορά στην ομάδα. Ήταν και δική μου επιθυμία να επιστρέψω. Ανυπομονώ να επιστρέψω στις προπονήσεις και να αρχίσει το πρωτάθλημα, έχοντας σαν μοναδικό στόχο την άνοδο”.

Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ιωάννης Νταβέλης, που αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την απόφαση της επιστροφής της ομάδας στο AEL FC ARENA, τονίζοντας ότι “Είναι επίτευγμα που θα μετουσιωθεί με τις ευεργετικές του παρενέργειες στις επόμενες γενιές”.

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές εάν θα υπάρχει συνέχεια μετά την απόκτηση του Τομπίας Ζοέλ Σαράτε, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης τόνισε, πως συνεχίζονται οι συζητήσεις με παίκτες καθώς η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση ακόμα δυο παικτών, ενός επιθετικού κι ενός μέσου.
Σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος ο Γενικός αρχηγός των “Βυσσινί” υποστήριξε πως οι διαβεβαιώσεις είναι για 24 Σεπτεμβρίου και έτσι “κινείται” και ο προγραμματισμός της ομάδας.
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα που υπάρχει κάθε χρονιά. “Έχουμε τις διαβεβαιώσεις ότι δεν αλλάζει η ημερομηνία, αλλά βρισκόμαστε στην Ελλάδα”.
Σε ότι αφορά τα φιλικά παιχνίδια η ΑΕΛ έχει προγραμματίσει αναμετρήσεις έως και τις 9 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα οι “Βυσσινί” στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας θα κληθούν να παίξουν με τις παρακάτω ομάδες ως εξής:
13 Αυγούστου – ΑΕ Κιλελέρ (Αλκαζάρ)
22 Αυγούστου – ΠΑΟ Β’ (Καρπενήσι)
25 ή 26 Αυγούστου – Χανιά (Καρπενήσι)
9 Σεπτεμβρίου – Λαμία
Πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου και της παρουσίασης του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε στα επεισόδια, στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επίθεση οπαδών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο