19.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 07:25
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤσιώλης: «Χαίρεσαι να προπονείς αυτά τα παιδιά, δε θα αφήσει ο Θεός...

Τσιώλης: «Χαίρεσαι να προπονείς αυτά τα παιδιά, δε θα αφήσει ο Θεός τον Ηρακλή» (video)

 

Ο τεχνικός του “γηραιού” μετά την επιβλητική νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε πως είναι ικανοποίησή του να προπονεί αυτούς τους παίκτες. 

Ο Ηρακλής μπορεί να έχει το… μυαλό του στις ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά του, όμως το σύνολο του Σάκη Τσιώλη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 3:0 επί του ΠΑΟΚ Β’ για την 27η “στροφή” του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο προπονητής του Ηρακλή, Σάκης Τσιώλης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, τονίζοντας πως κοιτάει το αγωνιστικό κομμάτι, όντας χαρούμενος που προπονεί τους συγκεκριμένους παίκτες.//Γ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στην κάμερα της ΕΡΤ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Σ. Τσιώλης: «Χαίρεσαι να προπονείς αυτά τα παιδιά, δε θα αφήσει ο Θεός τον Ηρακλή» “,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’ “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNS8yNi8xNC80NV80MV82NDcwYzYxNTVmZTJhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M14S”,”uploadDate”:”2023-05-26T14:46:45.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddsw24mjiz0dbso&playlistId=v-cswaauhlezi9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο