20.1 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 01:15
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Εκδήλωση του Αναπτυξιακού συλλόγου ψυγείων Αγριάς – Θα «ντύσει» μουσικά η...

Βόλος: Εκδήλωση του Αναπτυξιακού συλλόγου ψυγείων Αγριάς – Θα «ντύσει» μουσικά η Έρρικα Πατρικίου

Με ένα ανανεωμένο ιδιαίτερο πρόγραμμα η συναυλία της Ερρικας Πατρικίου την Παρασκευή 28 Ιουλίου  2024 στο προαύλιο του Ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς , στις 21:00 που διοργανώνει ο Αναπτυξιακός σύλλογος ψυγείων Αγριάς με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις που έκανε το χειμώνα σε όλη την Ελλάδα ξεκινά από  τον Βολο τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις . 

Μαζί της στο πιάνο ο Ηλίας Χατζόγλου  στην ηλεκτρική κιθάρα ο Χρήστος Κασσίδης και στον ήχο και τα φώτα ο Χάρης Κεχαΐδης. 

«Τραγούδια που αγαπάμε να ακούμε και να τραγουδάμε μεγάλων Ελλήνων συνθετών που δεν αφήνουμε να χαθούν στη λήθη αλλά και τραγούδια νέων δημιουργών παντρεύονται  γλυκά με ιδιαίτερες και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις» λέει η Έρρικα Πατρικίου για τη μουσική παράσταση που επιμελείται η ίδια.

Στην παράσταση θα ακουστούν τραγούδια και  από τη δισκογραφία της . Η βραδιά δε στερείται λυρισμού και ευαισθησίας.

Η Έρρικα Πατρικίου έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές σε συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πριν από τρία χρόνια κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός της δίσκος σε μουσική και στίχους της αγαπημένης δημιουργού Ευσταθίας. Έχει συνεργαστεί με τον Βασίλη Λέκκα  έχουν δισκογραφήσει ένα ντουέτο με τίτλο: «Ο δικός μας κόσμος»και έχουν συμπράξει σε πολλές συναυλίες. Έχει κάνει πολλές συναυλίες με τον Γιώργο Χατζηνάσιο το Νότη Μαυρουδή, την Αναστασία Μουτσάτσου, την Λένα Αλκαίου τον Δημήτρη Μπάση την Γλυκερία τον Μπάμπη Τσέρτο και άλλους. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στενά με τον “τερμίτη» Αντώνη Μιτζέλο από όπου προέκυψε και το καινούργιο της τραγούδι που κυκλοφορεί από την Alpha records με τίτλο: «Απ´τη μέση κράτα με».

Από τον Οκτώβριο συνεργάζεται με τον ερμηνευτή Γιάννη Λεκόπουλο και σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα ντουέτο που έγραψε γι αυτούς ο Αντωνης Μιτζέλος με την Μαρία Παπαδάκη. 

Είναι καθηγήτρια σύγχρονου τραγουδιού στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου και στο Ωδείο Γλυφάδας Μητσάκου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του συλλόγου.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο