14.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 09:24
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Ελεύθερος ο 58χρονος που έσερνε σκύλους στο αγροτικό του ΙΧ –...

Βόλος: Ελεύθερος ο 58χρονος που έσερνε σκύλους στο αγροτικό του ΙΧ – Η κατάθεση που λειτούργησε υπέρ του

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε μετά την ανάκρισή του χθες ο 58χρονος από το Διμήνι Βόλου που αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κακοποίηση ζώων συντροφιάς, ενώ υποχρεώθηκε σε χρηματική εγγύηση ύψους 1.500 ευρώ. Σημειώνεται επίσης πως σε βάρος του έχει ήδη επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους 11.600 ευρώ.

Ο άνδρας συνελήφθη την Κυριακή 5/11 μετά από καταγγελία πως είχε δέσει δύο σκύλους στον προφυλακτήρα του αγροτικού του ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα το ένα ζωάκι να τρέχει τρομοκρατημένο πίσω από το όχημα ενώ το δεύτερο να σέρνεται. Το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε τραυματιστεί, και λαμβάνει περίθαλψη.

Κατά την απολογία του χθες στον ανακριτή, ο 58χρονος ισχυρίστηκε πως είχε τα σκυλιά δεμένα στην καρότσα του αγροτικού με αλυσίδα τριών μέτρων και τα ζώα μόνα τους πήδηξαν έξω χωρίς εκείνος να το καταλάβει.

Προς υπεράσπισή του κατέθεσε επίσης μάρτυρας, ο οποίος είπε ότι γνωρίζει το μέρος που φυλάει ο κατηγορούμενος τα δύο σκυλιά, ενώ τα προσέχει πολύ και τηρεί όλους τους κανόνες ευζωίας τους.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο