25.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 17:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Ερωτηματικά και σκιές στην καταγγελία του 7χρονου με την τρίλιζα –...

Βόλος: Ερωτηματικά και σκιές στην καταγγελία του 7χρονου με την τρίλιζα – Νέα στοιχεία έρχονται στο φως

Νέα στοιχεία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το TheNewspaper.gr για την υπόθεση της κακοποίησης ενός 7χρονου μαθητή σε δημοτικό σχολειο της Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γονείς του μαθητή, ένας συμμαθητής του έπαιξε τρίλιζα στα γυμνά οπίσθια του, κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Η υπόθεση απασχόλησε όλα τα ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας και έγινε γρήγορα πρωτοσέλιδο.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει με το περιστατικό. Μάλιστα, η δημοσιότητα που δόθηκε προκάλεσε και την παρέμβαση του αρμόδιου υπουργείου. Δυο όμως είναι τα «σκοτεινά» σημεία που προσπαθούν να φωτίσουν όσοι εμπλέκονται με τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, ο 7χρονος έδωσε περιγραφή του συμμαθητή του που φέρεται να του έκανε την τρίλιζα στο ευαίσθητο μέρος του σώματος του. «Έδειξε» μάλιστα έναν μαθητή της τρίτης τάξης του Δημοτικού σχολείου, καθώς περίγραψε τα ρούχα που φορούσε και το ιδιαίτερο χτένισμα των μαλλιών του.

Στην προσπάθεια όμως να εντοπιστεί αυτός ο μαθητής, στάθηκε αδύνατο αφού η περιγραφή οδηγούσε σε δυο μαθητές, τους οποίους όμως ο 7χρονος δεν αναγνώρισε όταν του υποδείχθηκαν. Μάλιστα, ο ένας μαθητής, την ημέρα της καταγγελίας έλειπε λόγω ασθένειας, και προσήλθε με τον γονέα του στο σχολειο προκειμένου να βοηθήσει την έρευνα. Έτσι παραμένει άγνωστος ο δράστης της υπόθεσης bullying που απασχόλησε τον Βόλο την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η δεύτερη «σκιά» έχει να κάνει με την τοποθεσία που φέρεται να έγινε η πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής φέρεται να έπεσε σε αντίφαση, ενώ το σημείο που υπέδειξε είναι ορατό σε εκατοντάδες παιδιά την ώρα του διαλείμματος και μια τέτοια πράξη δε θα περνούσε απαρατήρητη.

Οι γονείς του παιδιού έχουν καταθέσει μήνυση κατ αγνώστων προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενω αναμένεται το αποτέλεσμα της ΕΔΕ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο