25.2 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 11:18
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Γιορτινό τραπέζι για όλους και χορός στην πλατεία Αγ. Νικολάου –...

Βόλος: Γιορτινό τραπέζι για όλους και χορός στην πλατεία Αγ. Νικολάου – Χόρεψε δημοτικά ο Μπέος [εικόνες και βίντεο]

Την πρωτοβουλία των Δήμου για τη διοργάνωση γιορτινού τραπεζιού με δωρεάν φαγητό και ποτό την προπαραμονή των Χριστουγέννων, τίμησε και φέτος ο επιχειρηματικός κόσμος εντός και εκτός της πόλης και ένα πλήθος εθελοντών, που συνέβαλαν για να υλοποιηθεί μία εκδήλωση η οποία εκφράζει το αίσθημα αλληλεγγύης των κατοίκων του Βόλου. 

Μία βραδιά με μουσική και εδέσματα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, μία ευκαιρία για γιορτινή διασκέδαση για το κάθε δημότη της πόλης, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, καθώς τα πάντα προσφέρονται δωρεάν. Το μουσικό πρόγραμμα είχαν αναλάβει δύο ορχήστρες. 

Στη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι διοργανωτές,  οι δημότες της πόλης κλήθηκαν να συμμετάσχουν οικογενειακά, με φίλους και συγγενείς, με κάθε άνθρωπο της πόλης που αισθάνεται την ανάγκη να γιορτάσει με τους συμπολίτες του τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι σέρβιραν στον κόσμο, ενώ οι εθελοντές φρόντισαν για την τήρηση της σειράς.

Ο Δήμαρχος Βόλου μάλιστα, έδειξε να το διασκεδάζει και ξεκίνησε τον χορό, μαζί με άλλους δημότες, υπό τον ήχο δημοτικών τραγουδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο