14.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 09:21
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Νέα επίθεση από αδέσποτο σκύλο – Πως συνέβη – Τι καταγγέλλουν...

Βόλος: Νέα επίθεση από αδέσποτο σκύλο – Πως συνέβη – Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Νέο περιστατικό επίθεσης από αδέσποτο σκύλο συνέβη το απόγευμα στην οδό Παρασκευόπουλου στη Νέα Ιωνία του Βόλου στο ύψος του χειμάρρου Κραυσίδωνα. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr την ώρα που ένας συμπολίτης, γνωστός μάλιστα από την επαγγελματική του δράση στη τοπική κοινωνία καθώς επρόκειτο για τον Βολιώτη σεφ Γρηγόρη Χέλμη , είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα, όπως συνηθίζει κάθε απόγευμα, Στην διασταύρωση των οδών Θειρρών με Βουλγαροκτόνου ξαφνικά εμφανίστηκε ένας αδέσποτος σκύλος με άγριες διαθέσεις και τους επιτέθηκε. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ευτυχώς που παρενέβη άμεσα ένας κάτοικος της περιοχής που είδε τι συνέβαινε και απέτρεψε τα χειρότερα. Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής είναι ανάστατοι και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος αδέσποτος σκύλος είναι επιθετικός και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν έχει επιτεθεί σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών τουλάχιστον 3 φορές. Περιφέρεται στην οδό Παρασκευόπουλου και παρότι έχουν ειδοποιηθεί οι αρχές δεν έχει απομακρυνθεί από το σημείο.Οι περίοικοι ζητούν την περισυλλογή του από τον δήμο φοβούμενοι νέες επιθέσεις τόσο στους ίδιους όσο και σε παιδιά που παίζουν αμέριμνα στη γειτονιά.

Όπως λένε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Φοβόμαστε να βγούμε στη γειτονιά για να μην δεχτούμε ξαφνικά επίθεση από αδέσποτα σκυλιά. Θα πρέπει ο δήμος να κινητοποιηθεί άμεσα και να δώσει λύση στο πρόβλημα. Το ζήτημα είναι σοβαρό καθώς στην γειτονιά μας υπήρχε αγέλη με 10 αδέσποτα και ίσως ακόμα υπάρχει στην Παρασκευόπουλου στο ύψος της θειρρών  και μετά από κλήσεις στον δήμο δεν έγινε κάτι. Προφανώς και δεν φταίνε τα σκυλιά για τη συμπεριφορά που επιδεικνύουν αλλά θα πρέπει οπωςδήποτε να γίνει κάτι και προς όφελος τους πάντα»

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο