26.1 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 15:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας μετά από επίθεση με καμάκι ψαροντούφεκου...

Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας μετά από επίθεση με καμάκι ψαροντούφεκου – Άφαντος παραμένει ο γιος – Τι λένε οι γείτονες [βίντεο]

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λάρισας ένας πατέρας από τον Βόλο, μετά από την επίθεση που δέχτηκε από τον ίδιο του τον γιο, ο οποίος τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι με καμάκι ψαροντούφεκου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τα πρώτα 24ωρα είναι καθοριστικά για την πορεία της υγείας του, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ιατρικό προσωπικό.

Η επίθεση σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τον γιο να εξακολουθεί να είναι άφαντος, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Η οικογένεια παραμένει συγκλονισμένη από το πρωτοφανές περιστατικό, το οποίο έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Μετά την εγχείρηση για την αφαίρεση του καμακιού από το κεφάλι του πατέρα, οι γιατροί αισιοδοξούν για την πορεία της υγείας του, όμως η κατάσταση παραμένει κρίσιμη. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είναι σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να εξηγήσουν πώς έφτασε ο γιος να επιτεθεί στον πατέρα του με τόσο βίαιο τρόπο.

«Ο πατέρας χειρουργήθηκε και όλοι ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει», δηλώνει συγγενής της οικογένειας. «Είναι πραγματικά τρομερό αυτό που έγινε. Ο γιος του δεν είχε δείξει ποτέ στο παρελθόν τέτοια βίαιη συμπεριφορά. Ήταν ήσυχος και καλό παιδί».

Παρότι υπήρχαν ενδείξεις ότι οι σχέσεις πατέρα και γιου ήταν τεταμένες, η εξέλιξη αυτή ήταν απρόσμενη. «Συχνά ακούγαμε καυγάδες μεταξύ τους, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο», αναφέρει γείτονας της οικογένειας. Επιπλέον, επισημαίνει πως ο γιος αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα εδώ και αρκετό καιρό, γεγονός που ίσως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τραγική αυτή κατάληξη.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στην τοπική κοινωνία για τη σημασία της ψυχικής υγείας και την ανάγκη για έγκαιρη παρέμβαση σε περιπτώσεις ατόμων που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά ζητήματα. Η ανησυχία είναι έκδηλη, καθώς τέτοια περιστατικά βίας αναδεικνύουν την ευαλωτότητα των οικογενειακών σχέσεων όταν δεν υπάρχει η απαραίτητη υποστήριξη.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό του γιου, ενώ η οικογένεια και η κοινότητα του Βόλου παρακολουθούν με αγωνία την πορεία της υγείας του πατέρα, ευελπιστώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Βόλος: Αγωνία για τον 69χρονο που έπεσε θύμα επίθεσης με ψαροτούφεκο από τον γιο του – Οι γιατροί αφαίρεσαν το καμάκι από το κρανίο του”,”description”:”Άφαντος παραμένει ο 40χρονος γιος ο οποίος σημάδεψε με το ψαροτούφεκο τον πατέρα του και τράβηξε τη σκανδάλη.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyNC8wOS8xOC8xNC80N181NF82NmVhZTgxYWRlYjFjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M15S”,”uploadDate”:”2024-09-18T14:50:38.000Z”,”contentUrl”:”https://video-websearch-indexing.mes.glomex.cloud/874424/v-d49hmof80qax.mp4″,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-d49hmof80qax”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο