19.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 21:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Στο αυτόφωρο αύριο ο τσαντάκιας δημόσιος κίνδυνος – Χτυπά και βιαιοπραγεί...

Βόλος: Στο αυτόφωρο αύριο ο τσαντάκιας δημόσιος κίνδυνος – Χτυπά και βιαιοπραγεί σε όσους επιτίθεται – Έστελνε τα θύματα στο Νοσοκομείο

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες 30χρονος στον Βόλο, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή 5/11, καθώς την προηγούμενη μέρα Σάββατο επιτέθηκε σε τρεις διαφορετικές γυναίκες στην πόλη, αρπάζοντάς τους τις τσάντες. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και του δόθηκε προθεσμία να δικαστεί την Τετάρτη, για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Ως τότε παραμένει σε κράτηση, καθώς θεωρείται επικίνδυνος και ιδιαίτερα βίαιος, ενώ όπως γνωστοποιήθηκε από τις δικαστικές αρχές εμπλέκεται και άλλες 10 ανάλογες υποθέσεις.
Σύμφωνα με μαρτυρίες θυμάτων που συγκεντρώνονται από την αστυνομία, όταν ο 30χρονος έβαζε «στόχο» μια τσάντα, έφτανε στα άκρα προκειμένω να φέρει εις πέρας την «αποστολή» του, εκδηλώνοντας εξαιρετικά βίαιη συμπεριφορά. Σε πολλές περιπτώσεις, έσερνε τα θύματα του στον δρόμο, τους τραβούσε τα μαλλιά, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους παθόντες να καταλήγουν στο Νοσοκομείο.

Πρόκειται για άτομο γνωστό στις αρχές και σεσημασμένο, ο οποίος είναι χρήστης ουσιών, ενώ βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους για άλλα ανάλογα αδικήματα που έχει διαπράξει.
Ειδικότερα για το επίδικο περιστατικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης, χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα και δίκυκλο μοτοποδήλατο, το Σάββατο 4/11 από τις μεταμεσονύχτιες έως τις μεσημβρινές ώρες στο Βόλο, προσέγγισε 3 γυναίκες, σε διαφορετικές περιπτώσεις, και τους έκλεψε τις τσάντες , που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 213 ευρώ, κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Από τον δράστη κατασχέθηκαν τα δυο προαναφερόμενα δίκυκλα οχήματα.

Ο 30χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης του προαναφερόμενων κλοπών, καθώς οι επιθέσεις του καταγράφηκαν στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης καταστημάτων στα σημεία των επιθέσεων.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο