19.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 07:19
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΒουγιόσεβιτς: «Η Παρτίζαν θα σκουπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Βουγιόσεβιτς: «Η Παρτίζαν θα σκουπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης»

 

Ο 64χρονος τεχνικός κι άλλοτε προπονητής της σερβικής ομάδας, σε δηλώσεις του, εξέφρασε τη σιγουριά του για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποτελεί τον τελευταίο προπονητή που οδήγησε την Παρτίζαν σε Final 4 της Euroleague το 2010. Ο πρώην τεχνικός της σερβικής ομάδας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και εξέφρασε τη σιγουριά του για τη συνέχεια της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά, ο Βουγιόσεβιτς δήλωσε: «Είχα πει στους φίλους μου ότι η Παρτίζαν θα περάσει με 3-0 τη Ρεάλ. Η δυναμική της Ρεάλ Μαδρίτης εξαρτάται πολύ από την κατάσταση του Έντι Ταβάρες. Οι έμπειροι παίκτες της είναι λίγο μεγάλοι και οι νεότεροι δεν έχουν φτάσει ακόμα σε υψηλό επίπεδο ποιότητας. Εκείνο που δίνει πλεονέκτημα στην Παρτίζαν, σε αυτή τη σειρά, είναι ο Ομπράντοβιτς και η ομάδα παίζει με μεγάλη ποιότητα, πάθος και σε έκσταση».

Εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος ότι θα περάσει στο Final 4 και εκεί όλα είναι πιθανά. Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι ομάδες είναι ισάξιες σε αυτή τη φάση».//Τ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο