20.1 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 01:16
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΞέφρενο πανηγύρι στον Βόλο για την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού

Ξέφρενο πανηγύρι στον Βόλο για την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού [εικόνες και βίντεο]

Ένα ξέφρενο πανηγύρι στήθηκε στο κέντρο του Βόλου, λίγα λεπτά πριν τη 01.00 το ξημέρωμα, όταν έληξε η παράταση του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, με τη μεγάλη νίκη της ελληνικής ομάδας.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν σε καφετέριες, μαγαζιά και σπίτια (δείτε εδώ) παρακολουθώντας το συγκλονιστικό ματς που έληξε με 1-0 βγήκαν στους δρόμους του Βόλου και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς!

Ο Θρύλος να σηκώσει… το ευρωπαϊκό, λέει ένα από τα πλέον γνωστά συνθήματα της ερυθρόλευκης κερκίδας και πλέον τα κατάφερε και το σήκωσε καθώς ο Ολυμπιακός από το βράδυ της Τετάρτης μετά το 1-0 επί της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League που διεξήχθη στην OPAP Arena έκανε πράξη το όνειρο εκατομμυρίων φίλων των ερυθρολεύκων.

Όπως αναφέρει το SPORT24, o Ελ Κααμπί, όπως σε όλη την φετινή πορεία του Ολυμπιακού, έτσι και στον τελικό με τους Ιταλούς ήταν ο ήρωας της ομάδας του Μεντιλίμπαρ καθώς πέτυχε “χρυσό γκολ” στο 116′, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας, και έστειλε στα ουράνια τους 20.000 φίλους των ερυθρόλευκων που βρέθηκαν στο γήπεδο και τους εκατομμύρια ανά την Ελλάδα για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας στο ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο