22 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 23:21
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΥπόθεση τριών λεπτών για την Μπαρτσελόνα

Υπόθεση τριών λεπτών για την Μπαρτσελόνα

 

Στο συν 8 από την Ρεάλ, ανέβηκαν ξανά οι Καταλανοί, οι οποίοι επικράτησαν εντός έδρας της Κάντιθ με 2:0. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου τα τέρματα της ομάδας του Τσάβι με τους Ρομπέρτο (43′) και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (45’+1′)

Ο αγώνας

Η Μπαρτσελόνα απείλησε νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 5ο λεπτό με τον Γκαρθία, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια του Λεντέσμα. Η Κάντιθ, προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα την Μπαρτσελόνα, με τον Αλκάραθ στο 23. Η ομάδα του Τσάβι, δύο λεπτά αργότερα έχασε κλασική διπλή ευκαιρία με τους Μπαλντέ και Ρομπέρτο, αλλά ο Λεντέσμα είχε απάντηση. Στο 43′ η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ. Με απίθανη ενέργεια του Τόρες από δεξιά, που πέρασε τρεις παίκτες, γύρισε στην περιοχή, ο Λεβαντόφσκι έκανε κεφαλιά ψαράκι, με τον τερματοφύλακα της Κάντιθ να αποκρούει και στο… ριμπάουντ ο Ρομπέρτο άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Λεβαντόφσκι με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους “μπλαουγκράνα”.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε πολύ. Οι Καταλανοί, δεν πάτησαν το γκάζι και έδειξαν να θέλουν να διαχειριστούν το προβάδισμα τους, ενόψει και του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία. Τόρες και Λεβαντόφσκι προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά η προσπάθεια τους πέρασε εκτός εστίας. Από το 70′ και μετά, οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν με τους Ράμος και Φέντε.

ΓΚΟΛ: 43′ Σέρχι Ρομπέρτο, 45’+1′ Λεβαντόφσκι
Κίτρινες:  66′ Ντε Γιονγκ, 78′ Κεσιέ /24′ Μάρτι Ρότζερ Σαλβαδόρ, 54′ Αλκάραθ, 82′ Φέντε
Κόκκινες:
Δοκάρι:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κρίστενσεν, Γκαρθία, Μπαλντέ, Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ (69′ Κεσιέ), Γκάβι, Τόρες, Λεβαντόβσκι (74′ Ραφίνια), Φατί (86′ Αλαρκόν)

ΚΑΝΤΙΘ (Σέρχιο): Λεντέσμα, Καρθελέν, Φαλί, Ερνάντεθ, Αρσαμέντια, Εσκαλάντε (62′ Αλέχο), Αλκαράθ (74′ Φέντε), Μπονγκοντά (62′ Σομπρίνο), Φερνάντεθ, Οκάμπο (62′ Λοσάνο), Ρόχερ

Ακολουθούν…
Μπαρτσελόνα: Εκτός με Αλμερία (26/02)
Κάντιθ: Εντός με Βαγεκάνο (25/02)

Δείτε την βαθμολογία της La Liga πατώντας εδώ.//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο